КИЧИК БИЗНЕС БАРҚАРОР РИВОЖЛАНИШИДА МОЛИЯВИЙ РЕСУРСЛАРНИНГ ШАКЛЛАНИШ БОСҚИЧЛАРИ - Кетманов , Авазбек (Научно-технический журнал «Машиностроение», 2024)
Ушбу мақолода кичик бизнес барқарор ривожланишида молиявий ресурсларнинг ахамияти шунингдек, тадбиркорлик унинг моҳиятини тушунтирувчи назарий асослари, молиявий механизм назарияси муаммолари ёритилган