Iqtisodiy o‘sish va uning samaradorlik omillari tahlili - Мадрахимов, Улугбек (Научно-технический журнал «Машиностроение», 2024)
Maqolada O‘zbekistonda kuzatilgan iqtisodiy o‘sish darajasi va unga smaradorlik omillarining ta’siri o‘rganilgan. Olingan natijalar asosida barqaror o‘sish davomiyligini ta’minlash bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan